/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legdurvább Beetle

2014. június 20. 20:45   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen Beetle GRC minden idők legvadabb Bogara, 1,6 literes turbómotorja 544 (!) lóerős és 2,1 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára. Természetesen versenycélra készült, ez a Volkswagen Andretti Rallycross csapat legújabb versenyautója, melynek kormányát Tanner Foust és Scott Speed tekeri majd a Red Bull Global Rallycross bajnokságban.

A Beetle GRC komolyabb, mint a Foust és Speed által hajtott ralikrossz Polo, 1,6 literes négyhengeres TSI motorja döbbenetes 544 lóerőt présel ki magából. Hogy bírja a ralikrossz futamokon tapasztalható extrém igénybevételt, 23 centiméteres rugóúttal rendelkező speciális futóművet, állandó összkerékhajtást és elöl-hátul korlátozottan önzáró differenciálműveket kapott. A 17-es felniken 240-es Yokohama versenygumik feszülnek, a féktárcsák mérete pedig elöl 35, hátul 30 centiméter.

A widebody készlettel és hatalmas hátsó szárnnyal felszerelt, 1,2 tonnás Beetle GRC eszelősen megy, nulláról 96 km/órára 2,1 másodperc alatt lő ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/