/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legújabb modellek Budapesten

2014. október 31. 09:19   |   Autoblog
címkék:  

Több, a Párizsi Autószalonon bemutatott új, vagy megújított modell is látható lesz a november 21. és 23. között megrendezett Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron. A hazai márkakereskedők összefogásával megvalósuló háromnapos rendezvény célja, hogy megmutassa a járműipar aktuális trendjeit, innovációt, valamint hogy felhívja a figyelmet az együttműködés és a tisztességes piaci magatartás fontosságára az autókereskedelem és járműkarbantartás terén.

20 márkakereskedő 26 márkája vesz részt a november 21. és 23. között megrendezett Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron. A háromnapos rendezvény célja, hogy megmutassa a nagyközönség számára, hol tart napjainkban a járműipar, mik a legújabb trendek, és mik a legfontosabb, Magyarországon is megjelenő újdonságok. A háromnapos rendezvényen több, a pár héttel ezelőtt a Párizsi Autószalonon bemutatott új, vagy megújított modell is megtekinthető lesz – hívta fel a figyelmet Kovács Ákos, a kiállítás főszervezője. Ilyen például a hamarosan az európai piacon megjelenő új Ford Mondeo, az év végén piacra kerülő új Volkswagen Passat a formai igazításon átesett és új motorokkal felszerelt Peugeot 508-as, vagy az Infiniti sepciális kiadású SUV-ja, a QX70 S Design. A sportosabb autókat többek között a Peugeot RCZ-R, vagy a teljes mértékben hazai gyártású új Audi TT képviseli.

Természetesen városi kisautókban sem lesz hiány, az új Hyundai i10-est és a farmotorossá alakított harmadik generációs Renault Twingot is ki lehet próbálni. A harmadik nagy francia gyártó is jelen lesz a rendezvényen, a Citroen standján a fő látnivaló természetesen a márka idei nagy dobása, C4 Cactus lesz. A motorozás szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül: a Harley Davidson itt mutatja be 2015-ös kollekcióját, benne a már nálunk is megvásárolható Road Glide Speciallel és az új Street 750-tel.

A rendezvényen a hagyományos autók mellett az elektromos járművek is kiemelt szerepet kapnak, amiket nem csak megtekinthetnek, hanem a fedett tesztpályán ki is próbálhatnak az érdeklődők. A már ismertebb környezetbarát meghajtású kocsik mellett olyan különlegességek is láthatók lesznek a kiállításon, mint az Audi A3 e-tron, a Volkswagen e-up, a kifejezetten áru- vagy személyfuvarozásra kifejlesztett Nissan e-NV200 haszonjármű, vagy a Kia Soul EV, a koreai márka legújabb elektromos autója.

A Mobilitás 2014 nem csak kiállítás, hanem egyben vásár is lesz, így egy helyen lehet informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről, árakról, finanszírozásról, biztosításról. „A rendezvény különlegessége, hogy nagy múltú, komoly tapasztalattal rendelkező hazai márkakereskedők összefogásával valósul meg” – mutatott rá Kovács Ákos. Elmondta: A vállalkozások ezzel a közös projekttel is szeretnék felhívni a figyelmet az együttműködés és a tisztességes piaci magatartás fontosságára a járműkereskedelemben, járműkarbantartásban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/