/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Lexus lett Nagy-Britannia legmegbízhatóbb márkája

2020. augusztus 28. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus újra bebizonyította, hogy autói páratlanul tartósak és megbízhatóak, miután ismét a japán márka végzett az élen a Which? felmérésén, ami az autók megbízhatóságát vizsgálta. Több mint 1,3 millió tagjával és támogatójával a Which? az Egyesült Királyság legnagyobb független fogyasztói szervezete.

A fogyasztóvédelmi szervezet több mint 47 000 brit autóst kérdezett meg tapasztalataikról, és a felmérés közel 59 000 autó információit összesítette. A Lexus első helyét többek közt az biztosította, hogy a CT 200h ferdehátú modell hibátlannak bizonyult, és az NX közepes méretű SUV is majdnem tökéletesen teljesített. Az eredmények a 0-3 éves és a 3-8 éves autókra vonatkoznak.

A Which? így összegezte a tanulságot: “Van pénze egy Lexusra? Akkor vegyen egyet! Alighanem azt is elfelejti majd, hogy néz ki egy szerelőműhely várószobája.”

A Lexus lenyűgöző eredményének titka az öntöltő hibrid technológia. A Which? külön kiemeli a hajtáslánc bizonyított tartósságát és egyszerű mechanikáját, ami minimumra csökkenti a Lexusok meghibásodásának esélyét. A márka 2005-ben mutatta be első hibridjét a brit piacon, és azóta folyamatosan javítja autói teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását. Ma már mindegyik modellhez kínálnak hibrid hajtást, és az Egyesült Királyságban eladott Lexusok 99,8 százalékához ilyen technológiát rendelnek a vásárlók (ez az arány egyébiránt hazánkban is hasonlóan alakul).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/