/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A modern luxus sötétebb értelmezése

2021. december 01. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley bemutatja a Mulliner Blackline felszereltséget a Continental GT és GT Convertible modellek számára, amely az ügyfelek körében különösen nagy népszerűségnek örvendő, látványos Blackline külső csomagra épül. A króm kiegészítők fekete alternatívájával a Mulliner a Bentley Grand Tourer sötétebb oldalát mutatja be.

A Mulliner kézműves szakemberei által készített GT Mulliner Blackline számos külső változást tud felmutatni a jelenlegi GT és GT Convertible Mulliner változatokkal összehasonlítva. Az új opció a króm ellenében egyre inkább választott fekete kiegészítők iránti nagy keresletre nyújt választ; a Continental GT család esetében például az ügyfelek 38 százaléka választja ezt az opciót.

A Blackline verzió esetében a Bentley szárnyas B logója és a hűtőrács külső rácsozása kivételével az összes külső króm helyett fekete kiegészítőt találunk. A GT Mulliner verziókra jellemző szatén külső tükörborítások helyett a Blackline verziók esetében fényes Beluga fekete színben pompázik a visszapillantó tükrök felső része. Az első kerékjárati ív mögött található Mulliner betét szintén feketében jelenik meg, egyedül a Mulliner felirat jelenik meg fényes ezüst színben. A hűtőrács színe is a fekete, ám a háromdimenziós kialakítású megoldás külső kerete kontrasztos króm borítású, ugyanakkor az első lökhárító alsó része is fekete színűvé változik.

A GT Mulliner Blackline modellek 22 colos, feketére fényezett keréktárcsákat kapnak önszintező jelvénnyel, amely króm gyűrűvel rendelkezik. Alternatívaként kontrasztos, polírozott betétekkel rendelkező fekete Mulliner kerék is rendelhető lesz a jövőben.

A GT Mulliner Blackline látványos belső megjelenése nem különbözik a kínálatban megtalálható hagyományos Mulliner kivitelétől, az ügyfelek pedig a Mulliner jóformán korlátlan kínálatának bármilyen színkombinációjában kérhetik a típust. Emellett rendelkezésre áll nyolcféle ajánlott hármas színkombináció, a Bentley különböző bőrkárpitozásai, varrásai és díszítőbetétjei harmonikus összhangjában.

A széria Mulliner Driving Specification részeként a belső tér magában foglalja a Bentley egyedi „gyémánt a gyémántban” varrását az ülések, az ajtók és a hátsó panelek számára, amely kontrasztvarrással is rendelkezik a gyémántmintán belül. Minden egyes gyémánt 712 különálló öltésből áll össze, így egy autó belső terében közel 400 000 öltés található, amelyek precíz mintázatban adják a gyémántformát, a kivételes, kézműves kidolgozás újabb csúcsát szolgáltatva.

Piactól függően az ügyfelek a Bentley ikonikussá vált 6,0 literes biturbó W12-es erőforrását választhatják 635 lóerővel, vagy a dinamikus 4,0 literes V8-at, amely 550 lóerőt kínál. Mindkét motor kivételesen könnyed túraautós jellemzőkkel ruházza fel a csúcskategóriát képviselő Grand Tourer modelleket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/