/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A NASCAR Cup Series állása a Goodyear 400-as futam után

2024. május 14. 11:24   |   Autoblog
címkék:  

Brad Keselowski nagy jelentőségű győzelmet aratott a NASCAR Cup Series-ben a Goodyear 400-as futamon, mivel három év után először ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán.

Brad Keselowski nagy jelentőségű győzelmet aratott a NASCAR Cup Series-ben a Goodyear 400-as futamon, mivel három év után először ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán.

Ha azonban a nagyobb képet nézzük, akkor a Ford és Keselowski helyett a Hendrick Motorsports és a Chevrolet kerül a középpontba. Ez azért van így, mert Kyle Larson továbbra is vezeti bajnokságot annak ellenére, hogy a tegnapi futamon nem ért célba.

Larson 30 pontos előnnyel vezet Martin Truex Jr. előtt, aki a darlingtoni 25. hely ellenére továbbra is a második helyen áll. Denny Hamlin feljött a harmadik helyre a bajnokságban, miután a Joe Gibbs Toyotával a negyedik helyen végzett.

A Hendrick Motorsports szintén a negyedik és ötödik helyen áll a bajnokságban, mivel Chase Elliott és William Byron a negyedik és ötödik helyen áll a tabellán.

Tyler Reddick balesetet szenvedett, miközben az élmezőnyben küzdött, de a 23XI pilótája így is a hatodik helyen áll az összesítésben és egy futamgyőzelemmel a tarsolyában.

Ty Gibbs ismét megtalálta a formáját a NASCAR egyik legkeményebb pályáján, hiszen a fiatal versenyző a második helyen végzett. Ezzel ismét a hetedik helyen áll a tabellán.

Ryan Blaney továbbra is a legjobb Ford-versenyző, mivel a nyolcadik helyen áll, annak ellenére, hogy nem fejezte be a tegnap esti futamot.

A Hendrick Motorsports utolsó autója, Alex Bowman a kilencedik helyen áll. A másik Chevrolet pilóta, Ross Chastain a Trackhouse Racing autójával zárta az első tízet a tabellán.

Borítókép:  Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/