/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Nissan Leaf lett a 2018-as Év zöld autója

2018. május 17. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A vadonatúj Nissan Leaf, a világ legnépszerűbb elektromos autója kapta meg a 2018-as Év zöld autója díjat a New York-i Nemzetközi Autókiállításon.

Production begins of the new Nissan LEAF in Europe

A Nissan Leaf az első teljesen elektromos autó, mely megkapta az elismerést a kategória 2016-os életre hívása óta. A Leaf most a 2018-as modellévre teljes egészében megújult. A nagyobb hatótávolsággal, új dinamikus megjelenéssel és a legújabb Nissan Intelligent Mobility funkciókkal (ProPILOT, e-Pedal, vészfék asszisztens stb.) érkező új Nissan Leaf már megtekinthető a bemutatótermekben.

A kategória öt nevezettje közül végül a Leaf – az egyetlen elektromos induló – került ki győztesen. A zsűri tagja a kiválasztás során a járművek teljes környezetre gyakorolt hatását, beleértve azok kipufogón keresztüli károsanyag-kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását vették figyelembe a végső győztes kiválasztása során.

2011-ben a Leaf előző generációja kapta az Év autója díjat, és azóta is az egyetlen elektromos jármű, mely a díj 14 éves története során elnyerte azt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/