/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A női tereprali versenyzők Nissan pickupot vezetnek

2021. október 23. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan nemrég mutatta be a 80-as évek Nissan Hardbody offroad bajnokai által inspirált, az októberi Rebelle Rally-n részt vevő 2022-es Frontiert.

Az ikonikus piros, fehér, kék színű matricázáson kívül, melyet a San Diegóban található Nissan Design America frissített fel, az egyedi, 2022-es évjáratú Frontier új Nismo Off Road alkatrészeket is kapott, mint például a 4 colos keresőlámpa, a sport kipufogóvég, a felfüggesztéscsomag és az offroad kerékgarnitúra.

A kizárólag nőkből álló 2021-es Rebelle Rally az Egyesült Államok leghosszabb offroad ralija, mely 8 napnyi vad küzdelmet jelent több mint 1500 mérföldön Nevada, Arizona és Kalifornia sivatagain keresztül. Október 7-én kezdődött Nevadában a Hoover Damnél és a kaliforniai Imperial Sand Dunes nevű helyen ér véget.

A Nissan az egyetlen autógyártó, ami az esemény 2016-os elindulása óta minden évben versenybe szállt. A Wild Grace csapat kapitányai Sedona Blinson és Lyn Woodward 2021-ben 6. helyezést értek el a 42 indulóból.

Bár a Nismo Off Road alkatrészek minden kétséget kizáróan fontos szerepet játszottak a Wild Grace csapat versenyzésében, de az autó legfeltűnőbb része mégiscsak a retró matricadizájn volt.

Nismo Off Road tartozékok

A vadonatúj Nissan Frontierhez számos Nismo Off Road tartozék érhető el. Ilyen többek között a 4 colos keresőlámpa, az utazó ágykeret, a tetősátor és a sport kipufogóvég. A keresőlámpák 3060 lumen teljesítményre képesek. Az utazókeret alacsony és magas kivitelben is elérhető. Acél szerkezet, a vásárlói igényekhez könnyen alakítható moduláris dizájnnal.

A tetősátor könnyen és egyszerűen felállítható, tágas és kényelmes két személy részére. Jár hozzá egy vastag matrac mosható huzattal és három ablak is van a szellőzés érdekében. A borítás tartós, vízhatlan, erős (hasadásgátló) poliészter szövetből készült hálós elemekkel a szellőzés érdekében, tartalmaz egy hordozható esővédő borítást és egy 2,1 méteres, állítható alumínium létrát.

A tetősátor könnyen csatlakoztatható a Nismo Off Road utazó ágykerethez vagy akár más járművek tetőcsomagtartó rendszeréhez. Méretek: 238 x 140 x 128 cm.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/