/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A reptéri 100E buszokon van először mobiljegy

2019. június 04. 14:22   |   Autoblog
címkék:  

Folyamatos tesztelés után június 3-án elindult a fővárosi közlekedési mobiljegy. A jövőben a hagyományos papíralapú jegyek mellett mobilapplikáción keresztül is elérhetővé válik a 100E reptéri buszjáratra váltható jegy.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a szolgáltatáshoz kapcsolódó viszonteladók applikációja segítségével a jegy bárhol, bármikor megvásárolható, akár közvetlenül a járat indulása előtt is a megállóban.159

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a Budapesti Közlekedési Központ között létrejött szolgáltatási szerződés szerint azokat az utasokat, akik az applikációval vásárolják meg a jegyeiket, nem terhelik plusz költségek, azaz a hagyományos jeggyel azonos ára lesz a mobiljegynek.

A mobiljegy nem váltja le a jelenlegi papírjegyeket és bérleteket, csupán egy új értékesítési csatornát jelent. A papíralapú jegyek és bérletek továbbra is megvásárolhatók a szokásos módon. A rendszer további használatáról a bkk.hu/mobiljegy oldalon lehet tájékozódni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/