/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Škoda megmutatta új SUV modellje belsejét

2019. február 06. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Kevéssel az új Kamiq genfi világpremierje előtt a Škoda bepillantást enged új városi SUV modelljének belső terébe. A Kamiq a második olyan modell a nagy hagyományokkal rendelkező cseh márka kínálatában, amely az új beltér koncepciót követi.

190206-skoda-kamiq-interior

A Škoda Kamiq utasterét az elsőként a Vision RS tanulmányban debütált új beltér koncepció figyelembe vételével alakították ki. A kifejezetten magasan, a vezető látóterében elhelyezett szabadon álló kijelzőt szegélyező karaktervonal a motorháztető vonalvezetését követi, ugyanakkor kényelmes támaszt is kínál az érintőképernyőt használó kéz számára. Az opcionálisan elérhető virtuális műszerfal a kategória egyik legnagyobb, 10,25 colos kijelzőjét kínálja, amely az új Kamiq egyik kiemelkedő digitális eleme. Az újratervezett műszerfallal pedig az autó belsejében is észrevétlenül folytatódik a Kamiq külsejénél alkalmazott érzelemgazdag formanyelv. Az oldalsó légbefúvó nyílások szinte az ajtókba ágyazva jelennek meg.

Az új, finom kidolgozású díszítésekkel ellátott műszerfal és az első ajtókárpitok igényes, puha habbevonata új, speciális szemcsézetű felületet kapott, amely kristályhatású struktúrát idézve a Škoda márka formatervezésének meghatározó elemévé lép elő a jövőben. A réz, piros vagy fehér színekben választható hangulatvilágítás pedig tovább fokozza a Kamiq belső terének kellemes hangulatát. A kárpitok kínálatában pedig megjelenik a finom mikroszálas anyagból készült „Suedia” üléshuzat. A kényelem további fokozását szolgálja az opcionálisan elérhető fűthető szélvédő, fűthető hátsó ülések illetve fűthető kormánykerék.

A moduláris keresztirányú MQB platformra épülő Kamiq olyan nagyvonalú belső teret kínál, amelyet egy Škoda modelltől elvárunk. 2651 milliméteres tengelytávjával az autó kényelmes, 73 milliméteres térdmagasságban mért lábteret kínál a hátsó sorban. A csomagtartó 400 literes befogadóképességét pedig akár 1395 literre is növelhetjük a hátsó ülések támláinak lehajtásával.

Az új Škoda Kamiq világpremierjét a március 5. és 17. között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon tartja a márka.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/