/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Subaru Impreza lett a japán Év Autója

2016. december 12. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A vadonatúj Subaru Imprezát választották Japánban a 2016/17-es Év Autójának. A Subaru már második alkalommal hódítja el a kitüntető címet, 2003-ban az akkori Legacy kapta meg a díjat.

Subaru - Jade Wells

Az új, globális Subaru platformon alapuló Impreza kiváló menettulajdonságaival, remek minőségével és a biztonságot nagyon magas szintre emelő technológiáival győzte meg a zsűrit. Az Impreza például az első japán gyártmányú autó, amiben szériában gyalogoslégzsák csökkenti a sérülések súlyosságát (japán specifikáció).

Október 13-i bevezetése óta az új Imprezából négyszer annyit vásároltak a szigetországban, mint az előirányzott mennyiség. A vevők 51 százaléka ráadásul más márkáktól pártolt át a Subaruhoz.

Subaru - Jade Wells 2

Az Év Autója megmérettetésen olyan új modellek vehettek részt, amelyek piaci bevezetése 2015. november 1. és 2016. október 31. között vette kezdetét, s az előirányzott értékesítési darabszámuk legalább 500 darab.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/