/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A tökéletes jármű, ha jönne az apokalipszis

2019. augusztus 27. 16:35   |   Autoblog
címkék:  

Emlékszünk még, amikor a Bugatti Veyron 1001 lóereje szenzációszámba ment? Nos, ma már számtalan jármű van, amely hasonló vagy nagyobb teljesítménnyel bír. Köztük van a Rezvani Tank, amely az utasait elviszi a világ végére és vissza.

A néhány nappal ezelőtt a Monterey Autós Héten, Kaliforniában debütált 2020-as modellévű Rezvani Tank Földünk egyik legkülönlegesebb, és biztosan a legerősebb sorozatgyártású SUV-ja. A rendkívül robusztus kinézetű és felépítésű, összkerékhajtású gép háromféle változatban érhető el.

Az alapmodellt, amiért rögtön 155 ezer dollárt kérnek, egy 3,6 literes V6-os erőforrás viszi 285 lóerővel. Választható azonos teljesítményű 3 literes turbódízel egységgel is, de rendelkezésre áll egy 500 lovas 6,4 literes V8-as is. S aztán ott van a Dodge Demon Hemi V8-asa, 1000 lóerősre és 1180 Nm-esre tuningolva. Ennek a változatnak az alapára 295 ezer dollár. A fotókon pedig a csúcsmodell szerepel, a Tank Military Edition, azaz a katonai kivitel, amiért 349 ezer dollárt kell leszurkolni.

Az utóbbi egy tökéletes apokalipszisálló jármű, páncélozott karosszériával, megerősített alvázzal és felfüggesztéssel, faltörő lökhárítókkal, defekttűrő gumikkal és éjjellátó berendezéssel. A luxus berendezésű utasteret a legmodernebb multimédiás rendszerrel szerelték fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/