/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Toyota Hilux Európa legjobb pickupja

2021. november 19. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Egy évvel átfogó megújulását követően a Toyota Hilux elnyerte a Nemzetközi Pickup Díjat (IPUA), amelyet kétévente adnak át az aktuális piaci kínálat legkiválóbb egytonnás platós kisteherautójának.

toyota_hilux_ipua_2022_1

A Nemzetközi Pickup díj (International Pickup Award, IPUA) az Év európai könnyű haszonjárműve (International Van of the Year, IVOTY) díj különleges tagozata, amelyet 2009-ben hoztak létre. Az IPUA díjat az a felismerés hívta életre, hogy a platós kisteherjárművek nem csak egyre népszerűbbek Európában, de speciális jellemzőik, valamint a velük szemben támasztott, különleges elvárások miatt nem feltétlenül értékelhetők ugyanazon szempontok szerint, mint a 3,5 tonna alatti össztömegű haszonjárművek általában.

toyota_hilux_2020_1

A díjat hagyományosan kétévente, a lyoni Solutrans szakkiállítás alkalmával adják át, miután az Európa 19 országát, köztük Magyarországot is képviselő zsűri tagjai alapos összehasonlító teszten mérik össze a döntőbe jutott típusok képességeit és tulajdonságait. „2009 óta minden második évben kiválasztjuk az aktuálisan kapható egytonnás pickupok közül azt, amely a leghatékonyabb munkaeszköznek bizonyul.” – összegezte a testület munkáját Jarlath Sweeney zsűrielnök. „Olyan multifunkcionális, világszerte gyártott és értékesített járművekről van szó, amelyek ugyanúgy folyamatosan változnak és fejlődnek, mint piaci környezetük. A márkák egyre magasabbra helyezik a lécet a teljesítmény, a biztonság, valamint a kényelem terén egyaránt.”

toyota_hilux_2020_11

Ebben a rendkívül kompetitív mezőnyben idén a frissen megújult Toyota Hilux bizonyult a legjobb választásnak. A szakértők döntésük indoklásakor kiemelték a modell új, nagy teljesítményű, finom járású erőforrását, pontos vezethetőségét, valamint legendás minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. A döntésben fontos szerepet játszott az is, hogy a Toyota Hilux nem csak munkaeszközként, hanem kettős célú járműként, azaz szabadidős és városi felhasználásra is kiváló adottságokkal bír.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/