/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Világ Év Autója: kettős győzelmet aratott a Porsche Taycan

2020. április 16. 20:10   |   Autoblog
címkék:  

A nemzetközileg elismert WCOTY Világ Év Autója 2020 (World Car of the Year Awards 2020) választáson a Porsche Taycan óriási sikert aratott – rögtön két kategóriában.

Photography: Christoph Bauer Postproduction: Wagnerchic – www.wagnerchic.com

A World Performance Car (nagyteljesítményű autók) kategóriában a Porsche történelmi hármas győzelmet könyvelhetett el a Taycan, a 911 és a 718 Spyder/Cayman GT4 modelltrióval. Emellett a tisztán elektromos Taycan sportautó elhozta a legjobb luxusautónak járó World Luxury Car of the Year díjat is. A 86 nemzetközi autós újságíróból álló zsűri összesen több mint 50 új autómodell közül választotta ki a legjobbakat.

A Világ Év Autója díjjal tovább folytatódik a Porsche sikertörténete: a Taycan, valamint az új 911 – amely szintén nemrégiben lépett piacra – együttesen immár kereken 40 nemzetközi díjat zsebelt be, elsősorban a Porsche fő piacain: Németországban, az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kínában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/