/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A világ legtökéletesebb utastere

2018. április 26. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Wards Auto idén nyolcadik alkalommal adta át a „10 Best Interiors” díjat. Az elismerést azok a típusok nyerhetik el, amelyek esztétikai, kényelmi vagy ergonómiai szempontból, illetve a felhasznált anyagokat, a kidolgozás minőségét vagy az elektronikai tartalmak felhasználóbarát kialakítását tekintve kiemelkednek a mezőnyből. A Lexus luxuslimuzinja, az LS nyert.

Az Európában is forgalmazott Lexus LS a márka negyedik modellje, amely elnyeri az 1924 óta megjelenő autóipari szakfolyóirat mértékadó díját. Tavaly, 2017-ben az LC kupét jutalmazták ezzel a kitüntetéssel, és a zsűri tagjai idén be is vallották, az LC drámai megoldásai azonnal elcsavarták a fejüket. Ám a luxuslimuzinok szegmensében, ahol a tervezők a legritkábban mernek kockázatot vállalni, egészen más szabályok uralkodnak.

A Lexus LS azonban merészen szakított a fekete belső tér hegemóniájával, és látványos színkombinációkba öltözteti felső kategóriás modelljét, a részletek terén pedig olyan galériákba illő, kézműves megoldásokkal ejt ámulatba, a kézzel hajtogatott ajtókárpittól kezdve a kristályüveg dekorbetétekig, amelyek a közelmúltig legfeljebb tanulmányautókban kaphattak volna helyet.

A Wards Auto szerkesztői külön dicséretben részesítették a modellt azért, mert „a tetőkárpittól a padlószőnyegig” minden elemében felső kategóriás megoldások jellemzik, a finoman kidolgozott kezelőszervektől a hatalmas központi képernyőn át a testre szabható műszerparkig. A végső ítélet: a Lexus LS „minden pénzt megér”.

A teljes idei lista megtekinthető az alábbi címen: http://wardsauto.com/interiors/2018-wards-10-best-interiors-what-concept

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/