/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volkswagen ID. Buzz Cargo lett az Év Kishaszonjárműve

2022. szeptember 21. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

VolkswagenID.BuzzCargonamedInternationalVanoftheYear2023

Az ID. Buzz Cargo még bevezetését megelőzően részesült az áhított nemzetközi kitüntetésben. A kifejezetten a tisztán elektromos szállítás céljaira kifejlesztett modellt széndioxid-semleges mérleg mentén előállítva adhatják át az ügyfeleknek.

JarlathSweeneyhandsovertheIVOTY-AwardtoVWCW-CEOCarstenIntra

Jarlath Sweeney, az IVOTY elnöke a testület zsűrijét alkotó összesen 34 nemzetközi haszonjárműves újságíró nevében nyújtotta át a kitüntetést: „Nem túl gyakori, hogy egy teljesen új kisteherautó koncepció érkezik, és ekkora érdeklődést kelt a piacon. Gratulálunk a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztőcsapatának ezen egyedülálló jármű megalkotásához.”


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/