/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volkswagen is beszállt és mindjárt alákínált az áraknak

2019. július 01. 18:27   |   Autoblog
címkék:  

A VW-konszern sokáig másoknak engedte át a közös autóhasználat üzletét, de most mégis beszállt. Mégpedig jóval alacsonyabb árakon, mint a vetélytársak – ha ez nem is sokáig marad majd így.

WeShare” (osztozunk) néven a Volkswagen 1,500 elektromos meghajtású Golfot küldött a berlini utcákra. A kocsiért a kampány első hónapjaiban percenként csak 19 centet kell fizetnie a bérlőnek – ez mindössze 4 centtel több, mint amennyit az egyre elterjedtebb elektromos rollerek bérletéért kérnek.Der neue Volkswagen e-Golf

A fő konkurens, a BMW és a Daimler ShareNow nevű szolgáltatása percenként 26-36 centes díjszabásával jóval többe kerül. Igaz a Sixt autókölcsönző díja is 19 centtől indul, de ha nő a kereslet, magasabbra szökik a tarifa is. Szeptembertől mindenesetre a VW esetében is hasonló lesz a helyzet: a kereslet mértéke határozza majd meg a tarifát, három kategóriában, úgy, hogy az átlagos percenkénti ár 29 centre emelkedik.

A VW Golfjai egyelőre Berlin belvárosában közlekednek, azokhoz 500 kisebb, ugyancsak villanymeghajtású Up társul majd és a kocsik a főváros nagyobb, 150 km2-es területén közlekednek majd. A használónak legalább 21 évesnek kell lennie és bejelentkezés után telefonos alkalmazással juthat kocsihoz. A tervek szerint jövőre a szolgáltatás Hamburgban, illetve – Škoda-kocsikkal – Prágában is elérhető lesz. (Forrás: Die Welt)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/