/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volkswagen Tiguan lett az Év Összkerékhajtású Autója

2016. április 21. 11:45   |   Autoblog
címkék:  

Az Auto Bild Allrad – a legnagyobb európai off-road magazin – olvasói a Tiguant választották az „Év Összkerékhajtású Autójának”. A Volkswagen nagy sikerű kompakt SUV-ja kapta meg a „30 000 eurónál nem drágább off-road jármű és SUV” kategória díját. 2007-es indulása óta a Tiguan immár ötödik alkalommal nyeri el az „Év Összkerékhajtású Autója” értékes címet.

A Tiguan évek óta a Volkswagen márka egyik fontos pillére. 2007 óta több mint 2,8 millió járművet adtak el több mint 170 piacon, amivel a népszerű SUV igazi bestseller lett. Az új Tiguannal a Volkswagen folytatni kívánja a sikertörténetet. Nemcsak az autó funkcióit és kényelmét fejlesztették tovább, de az új, elegánsabb dizájn is egyszerre sugározza az erőt és a megbízhatóságot. A belső tér tágasabb lett a korábbiakhoz képest, és tovább fejlesztették az infotainment szolgáltatásokat is.

Az új Tiguan új, nyolctagú motorválasztékkal jelent meg; a legkisebb 115 LE, a legnagyobb 240 LE teljesítményű. Az új motorok mindegyike erősebb és gazdaságosabb, mint az elődeik, beleértve a négy alapmotort is, amely a 4Motion összkerekes hajtáslánchoz kapcsolódik. Az új Tiguanhoz számos úttörő biztonsági és vezetői segédrendszer is rendelhető. Ilyen például a Front Assist a Városi Vészfék funkcióval és integrált gyalogosfelismerő funkcióval, valamint a proaktív vezető- és utasvédő rendszerrel.

Továbbá alapfelszereltség a Lane Assist sávtartást segítő rendszer, az aktív motorháztető, ami a gyalogosok és a kerékpárosok fokozott védelmét szolgálja. Végül, itt van még az új, opcionális ergoActive ülések választéka, az alacsony rakodóperemű csomagtér, és az „Easy Open and Close” (elektromos nyitás és zárás) rendszer, amivel még könnyebb a ki- és berakodás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/