/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volvo megmutatta az S90 luxuslimuzint

2015. december 02. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

Az S90 a Volvo belépője a prémium limuzinok klubjába. Hatalmas lépés a svéd autógyártó számára, amely elsősorban kombi és SUV modelljeivel vívott ki ismertséget magának. Az S90 forradalmi technológiákat vonultat fel, például képes magát vezetni és éjjel-nappal felismeri a nagytestű állatokat az úton. Jövő januárban, a Detroiti Autószalonon debütál.

Az új Volvo S90 szedánt fejlett félautonóm mobilitási funkcióval, a Pilot Assist szolgáltatással szerelték fel. A rendszer a kormányzásba gyengéden beavatkozva akár 130 km/óra sebességig képes a járművet megfelelően a sávhatárok között tartani, anélkül, hogy ehhez egy másik autó mögött kellene haladnia. A Pilot Assist újabb fontos lépés a Volvo egyik kiemelt fejlesztési területe, a teljes autonóm mobilitás felé vezető úton.

Az S90 emellett megkapja a nagyteljesítményű, tiszta üzemű T8 Twin Engine hálózatról tölthető hibrid hajtásláncot, míg fényűzően kivitelezett utastere, illetve fejlett online szórakoztató és tájékoztató szolgáltatásai a prémium nagyautók kategóriájában is kiemelkedő színvonalat képviselnek.

Az S90 emellett világelső funkcionalitással, a nagytestű állatok felismerésének képességével egészíti ki a City Safety szolgáltatást. Ez a funkció éjjel és nappal egyaránt felismeri az olyan nagytestű állatokat, mint a jávorszarvas vagy a ló. A technológia ösztönösen működő figyelmeztetéssel, illetve féktámogatással segít elkerülni az ütközést.

Az S90 hivatalos világpremierjére 2016 januárjában, a Detroiti Autószalonon kerül sor, ahol minden részletet megtudhatunk majd az autóról.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/