/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volvo XC40 lett az Év Autója

2018. március 05. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az XC40 megszerezte a Volvo márka számára az első Év Autója díjat. A hagyományosan a Genfi Autószalon előestéjén megtartott szavazást toronymagasan a Volvo első kompakt méretű szabadidőautója nyerte, amely minőségével, robusztusságával és biztonságával győzte meg a zsűrit.

A Volvo első Év Autója díjasa az XC40, amely 325 ponttal nyerte a megmérettetést. 43 ponttal kapott többet, mint a második helyezett SEAT Ibiza. A harmadik helyen a BMW 5-ös sorozata végzett, 226 ponttal.

A zsűri nagyra értékelte az XC40 frissességét és fiatalos szellemét, ugyanakkor magas fokú biztonságát is elismerte. A nagyvonalú hasmagassággal rendelkező XC40 agilis kezelhetőséget és élénk menettulajdonságokat mutat fel, különösen a 2 literes, 247 lóerős új T5 turbómotorjával. A modell első- és összkerékhajtással is elérhető, az erőforrások között megtalálható a 2 literes 150 és 190 lovas dízelmotor (D3 és D4), valamint az új fejlesztésű, 1,5 literes háromhengeres, 156 lovas direkt befecskendezéses turbómotor is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/