/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volvo XC60 lett a Világ Év Autója

2018. március 29. 12:15   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo XC60 a New York-i Autószalonon tartott díjátadó ünnepségen elnyerte a Világ Év Autója 2018 címet, újabb elismeréssel gyarapítva a Volvo kitüntetéseinek sorát, miután az XC60-ast 2018 elején megválasztották az Év Észak-Amerikai Szabadidőjárművének, majd az XC40 a márciusi Genfi Autószalonon megkapta a 2018. Év Európai Autója díjat.

XC60 T8 Inscription

A Volvo XC60, amely az Euro NCAP által 2017 során vizsgált összes típus közül a legjobb teljesítményt nyújtotta, a vállalat City Safety autonóm vészfékrendszerének továbbfejlesztett változatát kínálja, amely már önálló elkormányzásra is képes, amennyiben az automatikus vészfékezés egymagában nem képes elhárítani az ütközésveszélyt. Ezen túlmenően az Oncoming Lane Mitigation névre keresztelt új biztonsági rendszer kormányerő-rásegítéssel igyekszik elkerülni a frontális ütközést, míg a Volvo holttérfigyelő rendszere mostantól ugyanezzel a Steer Assist funkcionalitással mérsékli a sávváltás során felmerülő ütközési kockázatot.

Volvo XC60 wins World Car Of The Year 2018

Az új XC60 szabadidőjármű a rendelkezésre álló dízel- és benzinmotorok mellett megrendelhető a Volvo T8 Twin Engine hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid hajtásláncával is. A kínálat csúcsát megtestesítő plug-in hibrid legnagyobb rendszerteljesítménye 407 LE, álló helyzetből 5,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/