/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A What Car? szerint nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál

2022. február 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus immár a harmadik egymást követő alkalommal ismét megkapta a neves brit What Car? megbízhatóságért járó díjat, amely a magazin éves megbízhatósági kutatásán elért kiváló eredmény elismerése. A mértékadó brit magazin olvasó szerint tehát nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál.

A 2021-es kutatásban résztvevő több mint 16 000 brit autóvezető véleménye alapján a Lexus autónak megbízhatósága 98,7 százalékos. A What Car? az eredményhez hozzátette, hogy azon ritka alkalmak során, amikor probléma merült fel a márka autóival, általában annak javítása ingyenes volt.

„Ha szerencsejátékról lenne szó, a tuti tipp az, ha a Lexusra tesszük a pénzüket, mint első befutóra a What Car? éves megbízhatósági kutatásán. A prémium márka nem csak 2021-ben nyújtott csúcsteljesítményt, hanem korábban már négy alkalommal is és sosem végzett a másodiknál rosszabb helyen. Ha az abszolút megbízhatóság elsődleges, nem is kell máshol keresgélni.” – véli Steve Huntingford, a What Car? szerkesztője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/