/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Hyundai i10 Amerikába tart

2008. augusztus 18. 18:05   |   Autoblog
címkék:  

Várhatóan Észak-Amerikában is értékesíteni fogják a Hyundai i10-et, amelynek az ottani eladási változások miatt jó esélye van a sikerre

A Hyundai közel van ahhoz az elhatározáshoz, hogy elkezdje az értékesítését egy a Smart ForTwo és a Honda Fit (Európában Jazz) közötti méretű kisautónak, amely Indiából érkezne az államokba. Cégen belüli források szerint ez a modell nem lenne más, mint a Hyundai i10, amelyet ötajtós karosszériával az indiai Chennai-ban gyártanak.


A kis Hyundai egyik nagy érdeme a fogyasztása lenne, amely 56 mérföld/gallon ami az amerikai gépszörnyek átlag 20-25 mérföld/gallonos fogyasztásához képest igencsak jónak mondható. Az autó értékesítése vagy Kia, vagy Hyundai márkanév alatt kezdődhet meg, de elképzelhető, hogy mindkét gyártó elkezdi a kisautó forgalmazását.

A Hyundai igencsak figyeli az észak-amerikai értékesítést és úgy látja, hogy ha a smartnak sikerült jó eladásokat produkálnia akkor a Hyundai i10-nek is meglehet minden esélyes a sikerre. Az észak-amerikai értékesítés az ottan biztonsági szabványok teljesítése után kezdődhetnek meg, várhatóan 1,5 és 1,2 literes motorokkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/