/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Volvo nyit az iPod felhasználók felé

2005. december 13. 12:36   |   Autoblog
címkék:  

Az iPod felhasználók mostantól kezdve S80-as, S60-as, V70-es és XC70-es Volvójuk audiorendszerén keresztül hallgathatják a teljes zenegyűjteményüket.

Az iPod a világ legkedveltebb zenelejátszója, mely használói számára lehetővé teszi, hogy bárhova magukkal vigyék kedvenc zeneszámaikat. A Volvo iPod adapter segítségével mostantól kezdve a Volvo tulajdonosok is lejátszhatják kedvenc zeneszámaikat. Az adapterrel az iPod könnyedén csatlakoztatható a kocsi audiorendszeréhez és az összes szám azonnal lejátszható. Amint az iPodot csatlakoztatták, a berendezés a kocsi audiorendszerének szerves részeként működik tovább.

Amikor az iPod lejátszót az adapteren keresztül csatlakoztatják az autóhoz, kijelzőjén “Volvo for life” felirat jelenik meg. Ettől kezdve a kocsi rádiójának kezelőszerveivel lehet vezérelni. Ezekkel kell beállítani a hangerőt, a lejátszott számok listáját, a gyorscsévélést, a számok közti váltást, vagy a véletlenszerű lejátszást. A kiválasztott menüpontot a kocsi audiorendszerének kijelzője mutatja. Amint a kocsi elindul, az iPod energiaellátását és töltését az autó akkumulátora veszi át.  Az iPod működtetése a kocsi kezelőszerveivel nem csak kényelmes, hanem biztonságos megoldás is.

A Volvo iPod adaptert minden modellhez testre szabott beszerelő készlettel árusítják. Az összekötőkábel az első könyöktámasz tárolórészében bújik ki, ide lehet helyezni a csatlakoztatott iPodot. A Volvo iPod adaptert bármelyik Volvo-márkaszerviz be tudja szerelni, és az iPod Shuffle kivételével az összes iPodhoz jó. A készlet magát az iPodot nem tartalmazza.

A Volvo iPod adapter 2005 vége előtt kerül a Volvo márkakereskedésekbe.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/