/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alonso izgatottan várja, hogy újra a Hondával dolgozhasson együtt

2024. április 12. 11:20   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso szerint öröm lesz számára, hogy ismét a Hondával dolgozhat együtt, miután úgy döntött, hogy meghosszabbítja az Aston Martinnál töltött idejét.

Csütörtök délután jelentették be, hogy Alonso újra elkötelezte magát az Aston Martinhoz, mivel megállapodott egy új, “többéves” szerződéshosszabbításról, amely legalább 2026 végéig az F1-ben tartja őt.

Az egyezség azt jelenti, hogy Alonso újra összeáll a Hondával, amely az új erőforrás-szabályok bevezetésekor átveszi az Aston Martin motorellátását a Mercedestől.

A balszerencsésen végződött második mclarenes korszaka alatt Alonso felbosszantotta a Hondát néhány becsmérlő nyilvános megjegyzéssel a japán gyártó motorjáról, amikor 2015 és 2017 között a wokingi alakulatot hajtották.

A kétszeres világbajnok spanyol azonban elismerően nyilatkozott a Hondáról, és ragaszkodott ahhoz, hogy izgatottan várja a lehetőséget, hogy ismét velük dolgozhasson.

“Részben azért döntöttem úgy, hogy maradok az Astonnál, mert 2026-tól a Hondával van szerződésben. Ez nagyon-nagyon fontos volt számomra” – mondta Alonso.

“A Honda egyértelműen egy olyan gyártó, amely megannyi sikert tudhat magáénak a Forma-1-ben és a motorsport világában, mindig is egy olyan cég volt, amelyet tiszteltem. A McLarennél nem működött a dolog, azokban az években, amikor a sportba visszajöttek, de rögtön utána kijavították az összes problémát, és jelenleg uralják a sportot” – jelentette ki a veterán spanyol.

Alonso bízik abban, hogy az Aston Martin a Hondával együtt minden szükséges eszközzel rendelkezik majd ahhoz, hogy sikeres legyen az F1 következő szabályozási ciklusában.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/