/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alonso reagált a hosszabbításával kapcsolatos aggályokra

2024. április 17. 12:07   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso kijelentette, hogy ő lesz az első, aki beismeri, ha úgy érzi, hogy az életkora már hátráltatja a pályán nyújtott teljesítményét.

Alonso a múlt héten jelentette be, hogy szerződést hosszabbított az Aston Martinnal, ami legalább a 2026-os Forma-1-es szezonig tart.

A kétszeres világbajnok lesz az első 45 éves F1-es pilóta több mint 50 év után, és nem zárta ki, hogy még tovább folytatja a sportágban.

Arra a kérdésre, hogy versenyzői szerepkörén túl is az Aston Martin szervezetének tagja lesz-e, Alonso így nyilatkozott: “Valószínűleg igen. Nem tudom, mikor hagyom abba a versenyzést. Aláírtam a szerződést, hogy az autóban leszek. De ha egy kicsit korábban hagyom abba, mint a szerződésben foglaltak, akkor más szerepkörben leszek.”

Annak ellenére, hogy 43 évesen ő a legidősebb versenyző a rajtrácson, Alonso továbbra is lenyűgöző teljesítményt nyújt a pályán, és a majdnem két héttel ezelőtti Japán Nagydíjat saját bevallása szerint pályafutása egyik legjobb versenyének nevezte.

A spanyol azonban nem feledkezik meg azokról a problémákról és nehézségekről, amelyek az öregedésével felmerülhetnek.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/