Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alulról szeretné tölteni poharunkat a BMW

2018. augusztus 19. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Érdekes szabadalmat védetett le a BMW. A Rolls-Royce luxusmárkát is birtokló cégcsoport az alultöltős poharak technológiáját szeretné integrálni egyes modelljeibe, amelyhez az első lépéseket meg is tették.

Képzeljük el egy pillanatra, hogy olyan gazdagok vagyunk, hogy egy Rolls-Royce Phantom hátsó ülésén tárgyalunk épp új üzletfelünkkel menet közben, majd mikor kibontjuk a behűtött pezsgőt a sikeres beszélgetést megünnepelvén, hogy töltsünk egy-egy pohárral, jön egy bukkanó, és a drága ital egy része a még drágább ruhánkon vagy a kárpiton landol.

Ezt szeretné elkerülni a BMW egy már létező, bizonyos bárokban alkalmazott látványos technológiával: alulról kívánja feltölteni poharunkat. A Bottoms Up csapoltsör rendszere a lenti videóban látható, mágneses elven működik, így amikor a csapra teszik, kinyit a szelep, s egy előre meghatározott italmennyiség folyik át rajta. A rendszert Amerika szerte alkalmazzák stadionokban és bizonyos bárokban sikerrel.

Arról, hogy a BMW pontosan milyen módon oldaná meg az ital töltését, nem tudni, ahogy arra is csak tippelni lehet, hogy milyen modellek kapnák meg a fejlesztést, de valószínűleg nem egy Miniben vagy például az X3-asban debütálna a felső tízezer problémáját megoldó találmány.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!