/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Amerikában már bérelhető Shelby Mustang

2016. március 22. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Ötven évvel azután, hogy Észak-Amerikában bemutatták a Shelby GT350-H modellt, a Ford, a Shelby American és a Hertz előrukkolt az új Mustang speciális Hertz kivitelével. Összesen 140 darab Ford Shelby GT-H-t bocsájtanak az autókölcsönző cég rendelkezésére, akitől azokat a különböző repülőtereken lehet kibérelni.

A 60-as években indult útjára Amerikában a “Rent-A-Racer” program, amelynek keretében bárki kibérelhetett magának nagyteljesítményű Mustangot. A Ford szállította az automataváltóval szerelt V8-as Mustangokat, a Shelby ellátta őket külső és belső kiegészítőkkel, illetve motortuninggal, a Hertz pedig lehetővé tette, hogy ezeket az autókat ki is lehessen kölcsönözni. A sikeres programot 2006-ban megismételték, és az új Mustang megjelenésével idén ismét elindították azt.

Ahogy az előző két generáció esetében, a Ford Shelby GT-H egyedi, megkülönböztető stíluselemeket kapott. Mindegyik autó fekete és aranyszínű versenycsíkokat visel, ami a Hertz járművek ismertetőjegye már az 1920-as évek óta. A hagyományos “Le Mans” dupla csíkozást oldalsó csíkokkal kombinálták, amelyekbe a Shelby GT-H feliratot integrálták. A kocsikat emellett Hertz Edition emblémákkal, Hertz Shelby GT-H feliratú küszöblécekkel és számozott plakettekkel látták el.

Az autókat emellett Ford Performance sportkipufogó-rendszerrel és Ford Racing Handling csomaggal szerelték fel, tehát mindegyik modell egyedi hangolású felfüggesztést, ültetést, plusz stabilizátorokat és kijjebb tolt 19 colos kerekeket kapott. Az 5 literes V8-as motort egyedi, szellőzős Shelby motorháztető rejti, az első lökhárító splitterrel gazdagodott, hátulra pedig szárnyat tettek fel.

Az új Ford Shelby GT-H-ból 140 darabot fognak készíteni, amelyek igazán különleges élményt nyújtanak majd a Hertz ügyfeleinek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/