Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Angliában már kapható a legkisebb VW terepjáró

2019. február 02. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elindul a Volkswagen T-Cross értékesítése a szigetországban az első 250 darab „First Edition” modellel. A Polo méretű, de emelt hasmagasságú kisterepes sok extrát kapott, de nem valami olcsó mulatság – átszámítva 8,4 millió forintért vihető haza.

Az első 250 különleges kiadású modellel indul a Volkswagen T-Cross értékesítése Angliában.

A First Edition példányok fehér fényezése kapott néhány fekete díszítést, valamint ezüst színű tetősíneket. Az apró terepjárók 18 collos alufelniken gördülnek le a futószalagról, és olyan extrákat is birtokolnak, mint a Beats hangrendszer extra mélynyomóval, a Discover Media navigációs rendszer vagy épp a praktikus, sínen tologatható hátsó üléssor. Ennek köszönhetően 70 literrel növelhető a csomagtartó mérete vagy épp 14 cm-rel a lábtér.

A vezetéstámogató rendszerek közül a vészfékasszisztens, a sávtartó, a holttérfigyelő és az adaptív tempomat egyaránt az ellátmány részét képezik. A meghajtásról a Polóban és a T-Rocban is már ismerős háromhengeres, 1.0 literes turbómotor gondoskodik 115 lóerős (85 kW) teljesítménnyel, amely egy hatfokozatú kézi kapcsolású váltón keresztül hajtja meg az első kerekeket.

„A T-Cross egy érdekes új tagja a növekvő Volkswagen SUV családnak, és nincs arra jobb mód, hogy bemutatkozzon a brit piacon, mint a különlegesen felszerelt példányok az első vásárlóknak. Ez a 250 autó képviseli mindazt, amiért a T-Cross létrejött – praktikusság, használhatóság, kényelem és természetesen szórakozás

A First Edition modellek ára 23 150 font, azaz 8,4 millió forint lesz, és az első példányokat áprilisban kapják meg tulajdonosaik, míg a további T-Cross modellek márciustól lesznek rendelhetők.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!