/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az AAA AUTO az autók 20 százalékát már online értékesíti

2020. április 20. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Az AAA AUTO által értékesített gépkocsik 20 százalékát már online vásárolták meg az ügyfelek április első felében, miközben a személyes ügyintézés és értékesítés bizonyos korlátozásokkal továbbra is engedélyezett.

A koronavírus-járvány alatt is van érdeklődés a használt gépkocsik vásárlása iránt, bár ez természetesen elmarad az ebben az időszakban megszokott szinttől. Az AAA AUTO ezt annak a ténynek tulajdonítja, hogy az emberek felismerték, hogy a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja, ha gyakrabban használnak személygépkocsit tömegközeledés helyett.

Karolína Topolová, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings vezérigazgatója és igazgatósági elnöke szerint a használt autók vásárlása iránti érdeklődés a vártnál kevésbé esett vissza.

„Általában nagyon sokan a tél elmúltával tervezik az autóvásárlást, és a koronavírus-járvány pont a legerősebb szezon közepén érkezett. Az emberek tisztában vannak azzal, hogy a járvány során a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja az, ha a tömegközlekedés helyett saját autóval közlekednek. A gépkocsi belső terét könnyen lehet fertőtleníteni, és a másokkal való személyes kontaktus is elkerülhető. Az autó egyszerűen az ember személyes terének kiterjesztése, amely a tömegközlekedéssel ellentétben véd a közeli kontaktustól” – tette hozzá Karolína Topolová.

A telephelyeken történő értékesítés folytatása mellett az AAA AUTO jelenleg a weboldalán és a call centeres ügyfélszolgálatán keresztül lebonyolított eladásokra is kiemelt figyelmet fordít. Az ügyfelek az aaaauto.hu weboldalon kiválaszthatják és online lefoglalhatják az őket érdeklő autókat. Ezt követően az ügyfelek a 061-810-0000 ingyenes zöld számon, a call centerben egyeztethetnek időpontot arra vonatkozóan, hogy saját otthonukban vagy más számukra megfelelő helyszínen mikor kívánják átvenni a kiválasztott gépkocsit. A fertőtlenített autót védőfelszereléssel ellátott értékesítő viszi az ügyfél által kiválasztott helyszínre. A vevőnek a helyszínen továbbá arra is van lehetősége, hogy az AAA AUTO megbízható partnereivel hitelszerződést kötve, részletre vásárolja meg az autót.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/