/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átadták az első és egyetlen magyarországi limitált szériás Toyota Suprát

2019. szeptember 23. 18:35   |   Autoblog
címkék:  

A 17 év után feltámadó Toyota Suprából bemutatásának első évében Európának mindössze 900 darab alap és további 90 darab különleges, számozott limitált szériás modell jutott. Az európai kontingens néhány óra alatt elkelt, így kifejezetten szerencsésnek érezhetik magukat azok az ügyfelek, akik még idén átvehetik álmaik sportautóját. Magyarországra összesen 8 Toyota Supra érkezik év végéig, ezek közül az elsőt, egy limitált szériás A90 Editiont szeptember 20-án vehette át boldog tulajdonosa.

A vadonatúj GR Supra a Toyota legendás sportkocsijának ötödik generációja, és egyben az autógyártó versenyistállója, a Toyota Gazoo Racing első globális GR modellje. A Toyota Supra immáron több, mint négy évtizede, 1978 óta testesíti meg a kompromisszumok nélküli letisztult sportautó eszményét, amelynek örökségét világszerte különleges Supra-klubok ápolják, az immáron Magyarországra is megérkezett új generáció pedig méltó a nagy elődökhöz.

Már érkezésének bejelentésekor felfokozott várakozás és izgalom övezte a vadonatúj GR Suprát, ami csak tovább fokozódott, amikor a Toyota bejelentette, hogy a bevezetés első évében csupán 900 darab Toyota GR Supra, és további 90 darab limitált szériás Toyota GR Supra A90 Edition kerülhet az európai vásárlókhoz, akiknek számos különleges előnnyel kedveskedik a japán autógyártó. Köszönetképpen, hogy hozzájárultak a Supra típusnév visszatéréséhez, a 990 szerencsés ügyfél exkluzív, pénzzel nem megvásárolható élményprogramokon vehet részt, és első kézből lehet részese a legenda feltámadásának.

Magyarországon idén 8 ügyfél örülhet majd Toyota Suprájának, amelyek közül az elsőt, a hazánkba érkező egyetlen, limitált szériás A90 Editiont szeptember 20-án a Toyota Central Europe Kft. magyarországi országigazgatója adta át boldog tulajdonosának.

A Toyota GR Supra 2019-es európai modellkínálata a háromliteres, 340 lóerős nagyteljesítményű motorból és két felszereltségi szintből, az Active és Premium kivitelekből áll, Magyarországon ugyanakkor csak a magasabb szintű Premium kivitel kerül forgalomban. A Toyota GR Supra Premium hiánytalan felszereltségnek és műszaki tartalomnak örvendhet, beleértve a jármű menetdinamikai képességeinek maradéktalan kiaknázását lehetővé tevő funkciókat és rendszereket. Ezek sorában megtalálható az aktív differenciálmű, az adaptív felfüggesztés, valamint a sportos fékberendezéssel társított, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák.

Az A90 Edition az új, drámai hatású Viharszürke matt fényezés mellett matt fekete könnyűfém keréktárcsákat kap, míg a vezetői környezetet piros bőr borítja. A limitált kiadás felszereltsége minden egyéb tekintetben megegyezik a Premium kivitelével. A Toyota GR Supra A90 Edition kizárólag azon 90 európai vásárló számára elérhető, akik saját országos foglalási felületükön keresztül legelsőként adtak le előrendelést az autóra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/