/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átütő siker volt a Nitro Circus

2015. június 17. 20:15   |   Autoblog
címkék:  

Az elmúlt hétvégén Budapest látta vendégül az amerikai Nitro Circus idén Európában turnézó show-ját. Vasárnap este 12 ezer embert szórakoztattak a Groupama Arénában. Hatalmas várakozás és óriási szervezőmunka előzte meg a hazánkba először ellátogató szuperprodukciót. Őrült és benzingőzös napok következtek Budapesten.

Travis és csapata közönségtalálkozóval – dedikálással, sajtótájékoztatóval, kamion drifteléssel és egy jégkorong meccsel melegítettek be a vasárnap esti show-ra!

A show-t megelőző napokban már bevették magunknak Budapestet a Nitro Circus-os fiúk, a rajongók nagy örömére. Reptérről egyenesen az Üllői úti Burger King-be érkeztek dedikálásra és fotózásra. Ahol volt, aki már korán reggeltől várt rájuk. Mindenki hozta a legfurcsább dolgokat, amiket alá szeretett volna íratni – sportcipő, sapka, táska, fotók, de még egy autó motorház tetejére is került Pastrana aláírás. Kétségkívül a legörültebb és legvadabb aláírás egy fiú csuklójára került, aki magára is tetováltatta Travis aláírását még aznap.

De ezzel nem lett vége a felvezető napoknak, mert még csak akkor melegedtek bele a fiúk. Travis Pastranát lovaggá ütötték Sir Lancelot birodalmában, és így Kis Norbi Európa bajnok 1100 lőerős versenykamionját, már „Sir Pastrana”-ként vezethette, komoly füstfelhővel övezve. A Nitro hétvége felvezető eseményeinek kihívásai ezzel még koránt sem értek végett, a magyar jégkorong válogatottal csaptak össze. Sem egymást, sem egymás kapuját nem kímélve. A budapesti itt tartózkodás alatt a fiúk több, helyen is felbukkantak extrém sport – és szórakozóhelyeken, ahol a rajongókkal örömmel selfieztek, ellepve ezzel a közösségi oldalakat!

A show

Nem csalódott aki vasárnap este ellátogatott a Groupama Arénába hiszen a világ élvonalába tartozó motorosok, bringások látványos, lélegzetelállító ugrásokkal tarkított közel két órás műsorát élvezhették élőben.

12 ezer rajongó, motorok, extrém járgányok, roller, snowboard és egy hómobil a levegőben. Füst és lángnyelvek, izgalom, adrenalin benzingőzös este a Groupama Arénában. Ezzel lehet a legjobban összefoglalni a vasárnap estét! Még így az esemény után pár nappal is beleborzongunk, a látvány felelevenítésébe!

Több szempontból volt csodálatos érzésben az arénában lenni. Amikor először mondták be és hajtott a rámpára Németh Kornél (Kori) és Hujber Péter (Hujó) a közönség tombolt és büszke volt a magyar fiúkra. A finálé részhez tartozó magyar zászlós felvonulás pedig tökéletes gesztus volt az amerikaiak részéről. Aki ott volt, az biztos, hogy nem felejti el. Lélegzetelállító show volt a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.

Ezt ígérte a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogatott el Magyarországra. Az előadás különleges élményt adott a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya volt, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese –, aki a magyar közönség előtt is megcsillantotta tudását és még másfél éves kislánya is megjelent vele az aréna pályáján a motoron ülve.

Pastrana mellett  az est folyamán feltűntek még Josh Sheehan, aki megugrotta a világon először a tripla hátraszaltót, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A hölgyeket képviselte Jolene Van Vugt, aki nőként először hátraszaltózott és ezt most itt is bemutatta nekünk. A BMX szerelmeseinek, Ooyan bringások érkeztek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. Ryan Williams, pedig bemutatta két világrekordját a tripla hátraszaltót és az 1080 fokos front flipet.

A sportolók ezúttal is a levegőbe törtek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt tették olyan sebességgel, mint előttük még senki.

A magyar rajongók és a közönség pedig felülmúlták önmagukat, és a magyar mentalitástól eltérően tényleg tombolt vasárnap az Aréna.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/