/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi Q7 V12 TDI coastline

2008. március 07. 16:31   |   Autoblog
címkék:  

A motortérben a világ legerősebb sorozatgyártású autóban rendszeresített dízelmotorja lakik, a 6 literes 12 hengeres, kétturbós 500 lovas aggregát.


Nem elég, hogy 6 literes V12-es, 500 lóerős TDI motor van benne, utastere az exkluzív jachtokéval vetekszik. Ez az Audi Q7 V12 TDI coastline koncepcióautó, mely a Genfi Autószalonon mutatkozott be a közönségnek. Az autó speciális gyöngyház fehér fényezést, krómozott kerékgarnitúrát és káprázatos belső berendezést kapott. 


Nemcsak kívül, belül is fehér a Q7 coastline, mégpedig pontosan olyan árnyalatú, mely a luxusjachtoknál is népszerű. A szőnyegek anyaga finom gyapjú, az oszlopok, a plafon és az ülések első osztályú bársony és Valcona bőrborításúak, csakúgy, mint a biztonsági övek, a kormánykerék, az ajtóbelsők és a műszerfal. A műszerfal legtöbb gombja is fehér színű. A fényes és matt alumínium elemek mellett luxuskivitelű, hajópadlóra emlékeztető sötét diófa dekorációt is találunk az autóban, melyből jutott a váltókarra, a könyöklőkre, az ülések hátoldalára, továbbá a csomagtér-padlóra. Utóbbiba két kihajtható ládát is integráltak.


A motortérben a világ legerősebb sorozatgyártású autóban rendszeresített dízelmotorja lakik, a 6 literes 12 hengeres, kétturbós TDI 500 lóerőre és 1000 Nm-re képes már 1750-es fordulatszámon. A Q7 V12 TDI Coastline így 5,5 másodperc alatt sprintel százra, végsebessége pedig 250 km/óra elektronikusan limitálva. A szabványos átlagfogyasztás 11,9 liter/100 km. Sportos természetű a hatfokozatú tiptronic váltó, a quattro összkerékhajtás és az adaptív légrugózás is. A felnik mögött kerámia fékrendszer bújik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/