/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autópályára tolta a kamion a kerekesszékest

2007. június 08. 11:19   |   Autoblog
címkék:  

Nem mindennapi utazásban volt része egy kerekesszékes fiatalembernek Michigan államban. Egy benzinkútnál valahogy egy éppen induló kamion elé került, melynek sofőrje a magasból nem ve(hete)tt észre semmit. A kerekesszék fogantyúja fennakadt a kamion hűtőrácsán, Ben Carpentert így hat kilométeren keresztül tolták az autópályán. A járművet végül rendőrök tartóztatták fel, a sofőr el se akarta hinni, hogy miért állították meg. Szerencsére nem sérült meg senki, s a tolószéknek sem lett nagyobb baja azon kívül, hogy szinte teljesen elkoptak gumijai.

(Via: thisislondon.co.uk)

Nem mindennapi utazásban volt része egy kerekesszékes fiatalembernek Michigan államban. Egy benzinkútnál valahogy egy éppen induló kamion elé került, melynek sofőrje a magasból nem ve(hete)tt észre semmit. A kerekesszék fogantyúja fennakadt a kamion hűtőrácsán, Ben Carpentert így hat kilométeren keresztül tolták az autópályán. A járművet végül rendőrök tartóztatták fel, a sofőr el se akarta hinni, hogy miért állították meg. Szerencsére nem sérült meg senki, s a tolószéknek sem lett nagyobb baja azon kívül, hogy szinte teljesen elkoptak gumijai.

(Via: thisislondon.co.uk)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/