/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autót ad a jó foci-Eb-s szurkolásért a BMW

2012. június 09. 10:55   |   Autoblog
címkék:  

A pénteken kezdődött labdarúgó Európa-bajnokság alatt a BMW játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat. A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola iPhone-applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt.

Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb. Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak.

Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. Hullámonként 1000 és 4000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni. Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW-márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/