/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autót ad a jó foci-Eb-s szurkolásért a BMW

2012. június 09. 10:55   |   Autoblog
címkék:  

A pénteken kezdődött labdarúgó Európa-bajnokság alatt a BMW játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat. A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola iPhone-applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt.

Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb. Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak.

Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. Hullámonként 1000 és 4000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni. Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW-márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/