/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Alpine F1 Team a Formula 1-ben

2020. szeptember 08. 20:10   |   Autoblog
címkék:  

Az Alpine, a francia márka, amely az autóversenyzésből született, még tovább lép és a Formula 1 világbajnokságba tart. A 2021-es szezontól kezdve a Renault istállójának hivatalos neve Alpine F1 Team lesz, az autókat pedig a Renault E-TECH hibrid erőforrása hajtja majd.

Azzal együtt, hogy 2021-től a Renault Csoport az Alpine-ról nevezi el a csapatot, úgy döntött, hogy a francia kiválóság színeit jeleníti meg a Formula 1 világában. Az Alpine könnyedén meg fogja találni az őt megillető helyet a Formula 1 rangos, teljesítmény-orientált és tekintélyes világában.

Az Alpine számára ez egy olyan lépés, amely segít felgyorsítani a márka fejlődését, és még nagyobb jelentőséget kölcsönöz neki. A csapat továbbra is a Renault Csoport tapasztalatával fejlesztett E-TECH hibrid hajtásláncot használja majd.

A Renault Csoport tehát továbbra is gyári csapatként vesz részt az F1 világbajnokságban, az új Concorde megállapodás égisze alatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/