/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az egyik legszebb klasszikus Porsche újragondolva

2016. augusztus 21. 13:02   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sok olyan szerencsés ember van a Földön, akik megkérhetnek egy nagymúltú restaurátor céget, hogy úgy alakítsa át kedvencüket, hogy közben minden eredeti vonása csak tovább nemesedik. A Singer Vehicle Desing legutóbb egy Porsche 964-et értelmezett újra.

A Singer Vehicle Design nem csupán autók felújításával, de modernebbé varázsolásával is foglalkozik, márpedig néhány időálló típusnak kifejezetten jót tud tenni egy kis frissítés.

Ilyen a Porsche 964-es 911-ese is, amely ugyan 50 éves formatervvel rendelkezik, mégis a mai napig vonzza a tekinteteket. Ennek egy Targa változatát spékelte meg a cég egy Deep Orange narancssárga fényezéssel, ötágú klasszikus alufelnikkel, sötétkék tetővel és féknyergekkel, projektoros fényszórókkal, aranyszínű targa és Porsche feliratokkal, króm díszítőelemekkel és a középen kivezetett kipufogócsövekkel.

A belső tér sem maradt érintetlen, hisz hétszínű bőrborítást kaptak az ülések négyféle kék, kétféle narancs árnyalattal és a fehér színnel, amelyből jutott a műszerfalra is. A kormányt dupla varrással vonták bőrbe, míg a fordulatszámmérőt 11 ezres értékig skálázták.

Az autó hátsó részében egy 4.0 literes hathengeres boxermotor dolgozik, amely egy hatsebességes kézi kapcsolású váltón mozgatja meg a hátsó kerekeket. A 964 Targát egy minnesotai ügyfélnek készítették kézzel, arról azonban nem tudni, mennyit kellett ezért az asztalra letennie.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/