/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az első kép az új Mazda CX-5-ről

2016. október 29. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japánok Los Angelesben fogják bemutatni népszerű crossoverük legújabb generációját. Ennek apropóján jelent meg az interneten a modell sziluettjét ábrázoló grafika, amely egy még áramvonalasabb kisterepes képét vetíti elénk.

Most már biztos, hogy november 16-án, a Los Angelesi Autószalonon leplezi le a Mazda népszerű crossoverének következő generációját.

Az új CX-5 körül továbbra is nagy a titkolózás, így az alábbi képen kívül nem sok mindenre támaszkodhatunk, de az már most látszik, hogy a frissített KODO designnyelv jól fog állni az autónak. Első ránézésre főleg a front részen várhatók szignifikáns átalakítások, de az oldallemezek, valamint a fenékrész sem marad érintetlenül.

A CX-5-ben található technikáról még ennyi információ sem áll rendelkezésre, így a már létező 2.0 és 2.5 literes benzines, valamint a 2.2 literes turbós gázolajos egység továbbfejlesztésén kívül nem számítunk új motorváltozatok megjelenésére – bár a mai turbókorszakban semmit sem vehetünk biztosra. A meghajtás alapértelmezettként továbbra is elől található, ám az összkerekes variánsok ugyanúgy elérhetők lesznek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/