/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az első képek és infók a BMW 8-as sorozatról

2018. január 12. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megannyi haszontalan kémfotót és renderelt képet követően végre valaki az igazi 8-as BMW-t kapta lencsevégre, ráadásul rögtön elölről és hátulról is. Bár a fényképek minősége nem tökéletes, a kinézet immáron nem titok, illetve néhány infómorzsa is napvilágot látott.

Idén végre bemutatkozik az új 8-as BMW, amely az előd stíluselemeit és így kiállását hivatott átültetni 2018-as ruhába.

Az eddigi fotók és skiccek alapján számítottunk már a képeken látható autóra, ám mégis egy kissé más lett, mint amire számítottunk. Amik első ránézésre is feltűnők, azok a hatalmas hűtőmaszkok (vesék), az oldalra elnyújtott első fényszórók, a borzasztó hosszú motorháztető, a relatíve kis ablakok, illetve hátul a hatalmas kipufogóvégződések és a keskeny lámpák.

A képeken látható autó egy 850i modell, amely valószínűleg a 750i-hez hasonló 4.4 literes duplaturbós V8-as benzinfalót foglal majd magában 450 lóerő és 648 Nm körüli teljesítménnyel.

Akik esetleg többre vágynának, azok megnyugtatására közöljük, hogy az M divízió vezetője, Frank van Meel egy nyilatkozatában kitért arra, hogy biztosan lesz M8-as variáns a kupéból, ez ráadásul erősebbnek ígérkezik az új, 600 lóerős M5-ösnél. Akik pedig a szabadságérzetet tartják legfontosabb tényezőnek, a később érkező kabrióra ruházhatnak be, ám egyelőre a sima változat hivatalos, idei bemutatkozására várunk, így kár bármit elkiabálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/