Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az első képek és infók a BMW 8-as sorozatról

2018. január 12. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megannyi haszontalan kémfotót és renderelt képet követően végre valaki az igazi 8-as BMW-t kapta lencsevégre, ráadásul rögtön elölről és hátulról is. Bár a fényképek minősége nem tökéletes, a kinézet immáron nem titok, illetve néhány infómorzsa is napvilágot látott.

Idén végre bemutatkozik az új 8-as BMW, amely az előd stíluselemeit és így kiállását hivatott átültetni 2018-as ruhába.

Az eddigi fotók és skiccek alapján számítottunk már a képeken látható autóra, ám mégis egy kissé más lett, mint amire számítottunk. Amik első ránézésre is feltűnők, azok a hatalmas hűtőmaszkok (vesék), az oldalra elnyújtott első fényszórók, a borzasztó hosszú motorháztető, a relatíve kis ablakok, illetve hátul a hatalmas kipufogóvégződések és a keskeny lámpák.

A képeken látható autó egy 850i modell, amely valószínűleg a 750i-hez hasonló 4.4 literes duplaturbós V8-as benzinfalót foglal majd magában 450 lóerő és 648 Nm körüli teljesítménnyel.

Akik esetleg többre vágynának, azok megnyugtatására közöljük, hogy az M divízió vezetője, Frank van Meel egy nyilatkozatában kitért arra, hogy biztosan lesz M8-as variáns a kupéból, ez ráadásul erősebbnek ígérkezik az új, 600 lóerős M5-ösnél. Akik pedig a szabadságérzetet tartják legfontosabb tényezőnek, a később érkező kabrióra ruházhatnak be, ám egyelőre a sima változat hivatalos, idei bemutatkozására várunk, így kár bármit elkiabálni.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.