/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az eredeti újragondolása: a tisztán elektromos MINI Cooper

2023. szeptember 01. 14:22   |   Autoblog
címkék:  

A háromajtós MINI Cooper tisztán elektromos meghajtású, ötödik generációja a brit prémiumgyártó jellegzetes formanyelve mentén élteti tovább a márka hagyományait, miközben az emissziómentes jövő szimbóluma is egyben.

P90518414_highRes_mini-cooper-se-09-20

A hálózatról tölthető gokart-érzés és az átfogó felhasználói élmény a MINI-ről alkotott kép merőben új dimenzióját váltja valóra. Az új MINI Cooper letisztult formanyelve és tisztán elektromos meghajtása következetesen szolgálja a vezetés nagyvárosi élményét, a MINI szegmensen belül elfoglalt egyedülálló pozícióját nyomatékosítva.

A világon gyakorlatilag nincs még egy olyan modell, amely az evolúciós fejlődés mezsgyéjén mindvégig olyan hűen éltette történelmét és őrizte hagyományait, mint a MINI Cooper – amely több mint hat évtizeden át tartó építkezése során mindeközben időről időre új műszaki mércét is felállított. Az alapelv változatlanul a kompakt külső méretek ellenére kínált lehető legpraktikusabb helykihasználás, amelyet olyan újítások fűszereznek, mint a digitális élményvilág, a modern vezetést támogató rendszerek és a vezetés zéró emissziójú élményét ígérő, tisztán elektromos meghajtás. A MINI Cooper ötödik nemzedéke így hamisítatlanul MINI, miközben a márka tisztán elektromos jövőjét szimbolizálja.

„Tisztán elektromos meghajtásával és letisztult formanyelvével az új MINI Cooper tökéletesen illik a nagyvárosi életstílushoz. A MINI Cooper ötödik nemzedéke innovatív, jövőbe mutató technológiákkal egyesíti a márka tradicionális génjeit, miközben MINI-re jellemző, emissziómentes vezetési élményt kínál” – mondta Stefanie Wurst, a MINI márka vezetője.

P90518421_highRes_mini-cooper-se-09-20

Forrás és képek: BMW Group PressClub Magyarország

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/