/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Audi leállítja az RS4 gyártását

2007. október 19. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Most már hivatalosnak tekinthető, hogy az Audi befejezi a bivalyerős RS4 gyártását.

Korábban is érkeztek hírek arról, hogy az Audi idén befejezi az RS4 sportlimuzin gyártását, néhány hónappal ezelőtt az ingolstadti vezetőség azonban még nagyban cáfolt. Az autoblog.nl-nek most viszont hivatalosan megerősítették, hogy a hétéves alapra épülő RS4-nek mennie kell, hogy idővel átadja a helyét az új modellnek, amely már az Audi továbbfejlesztett MLP platformjára épül majd.

Először a limuzin gyártását állítják le, majd nem sokkal később a kombiét is, erre a két lépésre már novemberben sor kerül. A kabrió sem készül tovább, a nyitott tetős kivitel azonban 2008 elejéig haladékot kapott. Prémium modell lévén túl nagy felhalmozott készlete nincs az Audinak az RS4-ből, szállításokat így várhatóan csak december végéig tud teljesíteni. A felfrissített A4 a Frankfurti Autószalonon mutatkozott be, az új S4 és RS4 megérkezéséig a ráncfelvarrt limuzin lesz a piacon kapható egyetlen A4-kivitel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/