/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az első nemzetközi Hummer találkozó

2006. szeptember 19. 16:55   |   Autoblog
címkék:  

A GeigerCars szervezi és bonyolítja le október 7-én és 8-án Zornedingben a világ első nemzetközi Hummer találkozóját.



A fesztiválra több mint 150 Hummert és katonai HMMWV-t (High-Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) várnak a világ minden tájáról. A szervezők színes és szórakoztató programmal várják a résztvevőket; lesz embert és gépet próbáló off-road pálya, illetve megrendezik a Hummer World Run Trophy-t, ahol a nevezőknek autójuk nélkül is bizonyítaniuk kell rátermettségüket.


Az eseményre kilátogatókat további érdekességek várják, többek között tehetnek néhány kört különböző Hummer modellekkel és utazhatnak a 10 méter hosszú Geiger Hummer H2 strech limóval. Emellett bárki kipróbálhatja a legújabb KTM és Polaris quadokat a két cég által épített off-road pályán. A találkozó csúcspontjaként, vasárnap a Hummerek bevonulnak Münchenbe.

Az 5 eurós belépőjegyért ezen kívül bárkinek meg lesz az esélye, hogy kisorsoljanak neki egy Hummert 1 évre. További információk a www.hummerworldrun.com weboldalon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/