/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bárkié lehet ez a lélegzetelállító Ferrari Testarossa

2017. november 26. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bárkié, aki hajlandó érte áldozni akár 85 millió forintnyi dollárt a hamarosan megrendezésre kerülő árverésen, ahol ez a makulátlan, 1989-es olasz sportautó is felbukkan. Órájában csupán 941 km található, s természetesen minden tartozék és szerszám jár hozzá.

December 6-án valakinek jó ajándékot hoz a Mikulás az RM Sotheby’s New Yorki árverésén, már amennyiben hajlandó lesz 250 és 325 ezer dollár (65,75 – 85,5 millió forint) közötti összeget áldozni az alábbi képeken látható hibátlan Ferrari Testarossára.

Az 1989. márciusában készült műremeket nem használták túl sokat, hisz órájában mindössze 585 mérföld, azaz 941 kilométer található, ám így teljesen újszerű, tökéletesen eredeti állapotnak örvend – ezt a Ferrari Classiche tanúsítvány is alátámasztja.

A végig Ferrari szervizbe hordott autónak 2015-ben lett új tulajdonosa, aki minden bizonnyal befektetési célzattal ruházott a négykerekűbe – azt nem tudni, mekkora összeg mellett. A gyári állapotba természetesen a szerszámkészlet, a kézikönyvek és még egy takaró ponyva is beletartozik.

A korának egyik legdurvább utcai autóját egy tizenkét hengeres boxermotor hajtja 385 lóerővel, amely a hátsó kerekeket forgatja egy ötfokozatú kézi kapcsolású váltón keresztül, így százra 5 másodperc alatt képes gyorsulni, míg az élmény egészen 290 km/óráig fokozható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/