/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beárazták az új Škoda Fabiát

2021. október 15. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

Október 14-től elérhetővé vált a Škoda konfigurátorában a negyedik generációs Fabia. Az előértékesítésben rendelt modellek várhatóan 2022 első felében érkeznek meg a vásárlókhoz. Az új Fabia Go modell Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal már akár 4 555 000 forinttól elérhető.

A teljesen új Fabia már a magyar piacon is rendelhető. Városban és városon kívül is megállja a helyét, vezethetősége kiegyensúlyozott, széles motorpalettája pedig garantálja azt, hogy minden vásárló megtalálhassa a hozzá legjobban illő motorizációt. Az új Fabia rendelkezik a kategóriájának legalacsonyabb (akár 0,28-as értékű) légellenállási mutatójával, ami így olyan mértékben csökkenti az autó fogyasztását, hogy tudatos vezetés mellett akár 900 kilométert is megtehetünk egy tankkal. Minden felszereltségi szinten széria és ezzel egyedülálló a piacon az extra biztonságot szolgáló 9 légzsák.

Bár kisautóról van szó, a Fabia utasterében öt fő is utazhat, miközben csomagjaikat is magukkal viszik, a Fabia csomagtere ugyanis 380 literesre nőtt. A mindennapos használatot pedig tovább könnyítik a Škoda márkától már megszokott Simply Clever megoldások.

Mindjárt öt olyan Simply Clever megoldás is szerepel az új Fabia palettáján, amely első ízben jelenik meg Škoda-modellben. Kívánságra így a csomagtartóba innovatív, rugalmas tárolórekesz is rendelhető, amely helytakarékos módon az oldalfalon kapott helyet és szükség esetén a csomagok rögzítéséhez ki is húzható. Még sokoldalúbb használatot kölcsönöz a beltér számára az első ülések közötti kivehető pohártartó, a középkonzol tárolórekeszben pedig a hitelkártya vagy a parkolójegy számára kialakított új rögzítőkapocs, illetve tolltartó-gumiszalag gondoskodhat nagyobb rendről.

A középső alagút ugyancsak opcionális doboza a hátsó utasoknak szolgálhat az apró tárgyak ötletes tárolóhelyeként, a rekesz egyszerűen a középkonzol és a hátsó ülés közé helyezhető és önmagát rögzíti. A Simply Clever ötletek sorát bővíti az extrafelszereltségként rendelhető panorámatetőhöz kiegészítőként kapható napellenző, amely használaton kívül egyszerűen eredeti mérete harmadára hajtható össze és a csomagtérborítás alatt tárolható.

Az új, negyedik generációs Škoda Fabia az alábbi linken konfigurálható:
https://konfigurator.skoda.hu/cc-hu/hu_HU_SKODA20/C/reference-models/230

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/