/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bedurvul a rendőrség

2007. október 05. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A kormányzat zéró toleranciát hirdetett a közlekedési szabályszegőkkel szemben, a jövőben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni egy-egy kihágásért.

A magyar autóst másképp nem, csakis drákói szigorral lehet rászoktatni a szabályok tiszteletben tartására, legalábbis ez a véleménye Gyurcsány Ferencnek. A miniszterelnök zéró toleranciát hirdetett a szabályszegőkkel szemben, elképzelései alapján már készülőben is van az a közlekedésbiztonságot érintő törvénymódosító-csomag, melynek értelmében például gyorshajtás esetén rögtön az autó tulajdonosát büntetnék meg, tekintet nélkül arra, hogy ki vezette a járművet.

Szigorítás azonban nemcsak ezen a területen várható, jelentősen megemelnék a különböző szabálysértésekért, úgymint elsőbbségadás elmulasztásáért, buszsáv használatáért vagy éppen szabálytalan parkolásért kiszabható bírságok összegét, a jövőben 30-300 ezer forintra büntethetik a szabálysértőket. A munkaanyagról beszámoló Népszabadság szerint keményebben szankcionálnák az ittas vezetést is, már a legkisebb befolyásoltság esetén a helyszínen elvennék a jogosítványt.

(Via: index, forrás: Népszabadság)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/