/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Befejeződött a Porsche 911 GT3 RS gyártása

2018. december 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Legalábbis a dán LEGO gyárban, ahol legördült a futószalagról az utolsó 1:8 méretarányú Porsche 911 GT3 RS modell. Erre pedig nincs is jobb ünneplési mód, minthogy találkozni a nagytesókkal.

Még 2016-ban mutatta be a LEGO Technic és a Porsche közös fejlesztésű, méretarányos modellautóját, a 911 GT3 RS-t, mely nyolcszor kisebb lett, mint az eredeti négykerekű, viszont temérdek működő és részletes alkatrész található benne a nagytestvérhez hasonlóan.

A 2704 elemből felépíthető játékautó narancs színe kormányozható kerekeket, kapcsolható sebességváltót, járó dugattyúkkal operáló motort, rugós futóművet, aprólékosan kidolgozott műszerfalat, versenyüléseket és kesztyűtartót is rejt, ahol a modell egyedi azonosítószáma is található.

„Egy ilyen részletes és hivatalos terméket nem is lehetne méltóbb módon búcsúztatni, mint a spirituális otthonának számító stuttgarti gyárból kigurítani.” – mondta Nicola Mellor, LEGO Technic márkamenedzser, majd folytatta – „Ha a rajongók szeretnének beszerezni egy ilyen példányt, jobb, ha minél előbb megteszik, de a Porsche rajongók 2019-re még több izgalmas LEGO Technic összeszerelésre készülhetnek.” – fejezte be mondandóját arra utalva, hogy nem maradnak üres kézzel azok sem, akik esetleg nem tudnának már a fogyó készletből beszerezni, esetleg valami újra vágynak. A 911-es modell egyébként még beszerezhető a játékgyár online boltjában, bár elég mélyen zsebbe kell nyúlni, ugyanis akciósan 79 992 forintért lehet itt kapni – bár legalább a 6-7 napos határidővel vállalt szállítás is beletartozik az árba.

A két cég mindenesetre méltó módon, az autógyártó Zuffenhausenben található üzemében búcsúztatta a műanyag négykerekűt a valódi nagytesók körében, melyről több menő felvétel is készült.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/