/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott a Mazda2 szedán változata

2014. november 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Thaiföldi Nemzetközi Motor Expóra készülvén bemutatta a japán gyártó legkisebb modelljének négyajtós kiadását. Az apró szedán állítólag Európába is kerülhet a későbbiek során.

Felkerültek az internetre a Mazda2 puttonyos változatáról készített hivatalos képek. A japán csöppség a jövő heti Thaiföldi Nemzetközi Motor Expón mutatkozik be először a nagyérdemű előtt.

Nagy meglepetésre nem kell számítani, ugyanis a 6-os által megkezdett és a 3-as által folytatott designirányzatot viszi tovább a 2-es is, így egy igen vagány kisautóra számíthatunk egész tisztességes csomagtartóval megspékelve.

Ami a technikát illeti, a Mazda2 meghajtásáról az 1.3-as és a másfél literes benzinmotor mellett egy 1.5 literes SKYACTIV-D dízelmotor is gondoskodik majd 105 lóerő (77 kW) és Nm kíséretében, így a fogyasztás valahol 3,5 liter környékén alakulhat 89 grammos széndioxid-kibocsátás mellett.

Jó hír, hogy bár egyelőre – jövő év elejétől – csak Thaiföldön indul a mini szedán értékesítése, nem kizárt az európai megjelenés sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/