/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott Michelisz Norbi új autója

2014. április 07. 12:35   |   Autoblog
címkék:  

Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport csapat idén is a MOL-csoport támogatásával vághat neki az új köntösbe bújtatott Honda Civikkel.

Kelenvölgyi Ágnes – MOL-csoport szponzorációs vezetője

A kiemelkedő sportsikerek eléréséhez felértékelődik a stratégiai támogató partner szerepe. Minden partnerség akkor működik jól, ha azonos alapelvek mentén gondolkodik a két fél. Hiszünk abban, hogy a tehetség mellé elengedhetetlen a kitartás és megszűnni nem akaró ambíció, mert munkánkban nem érhetjük be a középszerűvel. Norbit szponzorálni öröm és óriási sikerélmény, hiszen szezonról szezonra bizonyítja a teljesítmény iránti elkötelezettségét. Teszi mindezt olyan alázattal és szerénységgel, ami igazán csak a legnagyobbakban van meg. Nem véletlenül állunk mellé támogatóként harmadik éve, egyre nagyobb szponzori szerepvállalással.

Szabó Gábor – Honda Hungary, PR

Természetesen elfogult vagyok márkánkkal kapcsolatban, így nem csoda, ha az volt az első gondolatom, mennyire szép az új versenyautó. Norbi és a Zengő Motorsport már számtalanszor bizonyították rátermettségüket, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a még komolyabb technikával felvértezett, igazán lenyűgöző Civic-kel is rövid időn belül eredményesek lesznek. A 380 lóerős teljesítmény, a lényegesen nagyobb leszorító erő és az új futómű-geometria még inkább megkövetelik a precíz beállítást és a hatékony csapatmunkát, szóval az április 13-i marokkói futam nagy kihívás elé állítja a magyar egységet. Intenzív lesz a szezonkezdet, a számunkra legfontosabb hungaroringi futam sincs messze, reméljük idén is, május első hétvégéjén rengeteg szurkoló hajtja majd buzdításával Norbit a kockás zászló felé. Mi a Honda Hungary részéről nagyon drukkolunk Norbinak és a Zengő Motorsportnak, hogy az új Honda Civic WTCC versenyautóval minél előbb dobogós helyezésekért harcolhassanak az idei bajnokságban is.

Juni György – Zengő Motorsport Kft.

Megtisztelő ebben a környezetben köszönetet nyilvánítanom a csapat nevében is. Jó eredményeket csak erős pillérekre lehet felhúzni, márpedig az autósportban ez a versenyző, a technika és a támogatók egységét jelenti. Jó érzés kimondani, hogy hazánk legnagyobb vállalata a MOL idén is velünk tart, támogat minket és bízik bennünk, bízik Norbiban és joggal bízhat a világ egyik legnevesebb autógyártójában is. A Honda magyarországi hálózata is sok pénzt, energiát mozgatott meg, hogy az érdekeinket képviseljék. Norbi pár napja átvehette az autóját és megtette az első köreit vele. Ha ez az összefogás nincs, akkor az álmaink sincsenek tovább. Pedig ebben az álomban az a szép, hogy meg is valósulhat. Támogatóink is ebben hisznek, köszönjük még egyszer.

Michelisz Norbert, autóversenyző

Hatalmas köszönettel tartozom a támogatóimnak, közülük is elsősorban a MOL-nak és a Hondának, hogy idén is lehetőségem van rajthoz állni a FIA Túraautó-világbajnokságon. A holtszezon feszült várakozása után végre lehetőségem volt kipróbálni idei versenygépemet. Az első benyomások pozitívak, ugyanakkor nem számítok könnyű szezonra, de ahogy eddig, idén is mindent megteszek majd a sikerért!

A 2014-es szezon a jövő héten kezd a jól ismert marokkói, technikagyilkos utcai pályán, majd közvetlenül után az új, a mezőny számára ismeretlen, francia versenypályán küzdhetnek meg a versenyzők az elsőségért.

A hazai közönség május első hétvégéjén találkozhat élőben Michelisz Norberttel a Hungaroringen.

 


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/