/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott az új Hyundai i30

2011. szeptember 19. 13:55   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai a 2011-es Frankfurti Autószalonon mutatta be új generációs i30-as modelljét, amely a vállalat várakozásai szerint folytathatja elődje sikereit, köszönhetően továbbfejlesztett formatervének, minőségének, teljesítményének és gazdaságosságának.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Az utastér kidolgozási minősége és a felszereltség terén az i40 által felállított, igen magas normákhoz mérte magát az i30. A modellhez megrendelhető például az i40-ből ismert nagyméretű TFT Supervision kijelző. A középkonzolon elhelyezett navigációs rendszer 7 colos érintőképernyőhöz csatlakozik. Alapfelszerelés a kétzónás klímaberendezés.

Az i30 2007-es bevezetése óta fontos szerepet játszott a Hyundai eladásainak és elismertségének növelésében az európai flottapiacon. A Hyundai elvárásai szerint az új generációs i30 elődjénél is népszerűbb lesz a flottakezelők és a cégautó-tulajdonosok körében. A forgalmazás első teljes évében 120 000 darabot meghaladó európai forgalmat megcélzó i30 eladásai az előzetes becslések szerint egyenlő arányban oszlanak majd meg a flotta- és a magánvásárlók között.

Az új i30 európai forgalmazása 2012 elején veszi kezdetét. Az ötajtós ferdehátúként debütáló újonc Európában, a vállalat csehországi gyártólétesítményében, Nošovicében készül.

Az új generációs i30 minden példányára is vonatkozik a Hyundai ötéves Tripla 5 garanciája. Ez a csomag ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciát, ötéves országúti segélyszolgálatot, valamint öt éven át igénybe vehető, évenkénti egyszeri átvizsgálást foglal magába.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/