/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bentley-k a kaliforniai nap alatt

2019. augusztus 22. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley új képeket tett közzé a legfrissebb tanulmányautójáról, amely a vállalat fennállásának centenáriumára készült. Az EXP 100 GT koronázta meg a Monterey Autós Hét Bentley felhozatalát, ahol ráadásul a Best of Show díjat ugyancsak egy Bentley vihette haza.

A Bentley idén 100 éves, így a Monterey Autós Héten is az eddig legnagyobb küldöttséggel volt jelen. A teljes modellpalettája megjelent, és szombaton a Laguna Seca versenypályán is felvonult. A felvezető autó egy 1929-es 4½-litre Team Blower volt, oldalán a rekorder Pikes Peak Continental GT-vel és az új Continental GT V8 Convertible modellel.

A vasárnapi Pebble Beach Concours d’Elegance seregszemlén 60 Bentley képviseltette magát. Megjelent a három leghíresebb Speed Six modell és a valaha épített négy Team Blower autóból három. Az esemény a Best of Show díj kiosztásával zárult, a trófeát a különleges, 1931-es gyártású 8 Litre Gurney Nutting Sports Tourer kapta.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/