/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bentley luxuslimuzin, a vezetés szerelmeseinek

2022. június 13. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley beteljesíti új, a vezetés élményére fókuszáló S modellsorozatát az új Flying Spur S modellel. A négyajtós luxuslimuzin a többi S modellt is hajtó 4 literes biturbó V8-as, vagy újdonságként a V6 hibrid hajtáslánccal is elérhető lesz.

A Flying Spur V8 S-ben 550 lóerő és 770 Nm nyomaték dohog, így mindössze 4,1 másodperc alatt katapultál 100 km/órára (csak egytized másodperccel marad el a Continental GT V8 S sprintidejétől), végsebessége pedig impresszív 318 km/óra. Szériafelszerelésként megkapja a márka aktív, 48V-os stabilizátor rendszerét is, amely elsimítja a karosszériamozgásokat, normál vezetésnél pedig növeli a menetkomfortot. Ugyancsak alapáras a négykerék-kormányzás, amely kis sebességnél csökkenti a fordulókört, nagy sebességnél pedig fokozza a stabilitást.

A környezettudatos vásárlók számára ideális választás a hibrid modellváltozat, amelyben egy 2,9 literes V6-os turbómotor és egy fejlett villanymotor dolgozik együtt. Ketten együtt 544 lóerőt és 750 Nm nyomatékot fejtenek ki, így a nulla-százas gyorsulás csak egytized másodperccel haladja meg a V8-as változatét. A Flying Spur Hybrid S az eddigi leghatékonyabb Bentley, hiszen csak az akkumulátorára hagyatkozva 41 kilométert tud megtenni, vegyes széndioxid-kibocsátása pedig 75 g/km. A vezetési élményhez mindkét változat esetében sokat hozzáad az egyedi hangolású sport kipufogórendszer.

A Flying Spur S sportos eleganciáját a króm helyett fekete díszítések teremtik meg; a fekete rácsok, sötétített lámpák, fekete ablakkeretek, kipufogóvégek és díszbetétek alacsonyabbnak és szélesebbnek láttatják az autót. Elengedhetetlen sportos kellékek még a feketére festett, Y-küllős 22 colos kerekek. Az utastérbe, akárcsak a többi S modellnél, többféle kéttónusú bőr és hasított bőr kárpitozás választható.

Az új Bentley Flying Spur S a Goodwoodi Sebességfesztiválon (június 23-26.) debütál és természetesen végigszáguld a híres hegyi felfutó szakaszon is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/